top of page
Teresa i Lucky 2.jpg

LA NOSTRA HISTÒRIA

AMB ESFORÇ I IL.LUSIÓ, ELS SOMNIS ES COMPLEIXEN

   Teresa Albiñana va treballar en varios hospitals i centres d'atenció d'animals de companyia durant els seus primers anys de professió, mentres seguía formant-se en diferents especialitzacions i acudint als congressos de formació. La Teresa va decidir donars els primers passos en oferir un servei veterinari a domicili, que més enllà de les bàsiques consultes generals, vacunacions, anàlisis clíniques, etc... va anar ampliant serveis amb l'ajuda de la col.laboració amb altres centres veterinaris de Terrassa, passant a oferir un servei quirúrgic complert , diagnòstic per imatge i servei d'acupuntura per centres veterinaris d'arreu de Catalunya. En tots els cassos, la Teresa s'encarregava personalment de recollir l'animal i entregar-lo de nou al seu domicili.

   Després de gairebé 8 anys oferint el servei veterinari a domicili, Teresa va voler donar un pas més al buscar un lloc físic on poder crear el seu propi centre veterinari, allò que sempre havia estat el seu somni.

Són aquests 8 anys de servei domiciliari  els que realment van fer possible que a l’abril del 2017 SARPA s'inagurara  com a centre veterinari físic.

   El projecte va estar dibuixat i creat personalment per ella principalment a les nits. Amb molta cura i  pensant en cada detall per a que els nostres pacients es sentin el més còmodes possible quan estiguin a les nostres instal.lacions.

   Va crear-se en dos fases, una primera fase on vam habilitar la planta baixa i una segona fase que va donar lloc a l'ampliació del sòtan, que ens va permitir ampliar en quant a serveis i donar lloc al projecte complert.

Cada racó de la clínica, des de la pròpia recepció, està pensat per poder atendre-vos de la millor forma possible. Per això, disposem de diversos expositors al vostre abast amb tots els nostres pinsos, llaunes i premis perquè pugueu triar còmodament.

   Desde l’última remodelació de la clínica, comptem amb dues consultes complertes on atendre als gossos, sala d'espera de gossos, sala d'espera, consulta i  d’hospitalització exclusives per gats (espais cat-friendy), laboratori, hospitalització de gossos, sala d'infecciosos, sala d'animals exòtics, sala de radiologia, prequiròfan i quiròfan complertament equipat. Això no solament ha dinamitzat i fet més còmode el nostre treball diari , ens ha permés ampliar la nostra oferta en quant a serveis, a més, hem conseguit que el pas pel veterinari sigui una mica menys estressant per als nostres pacients felins, ja que solen ser ells els que més ho pateixen.


   Al entrar a Sarpa, a recepció, us trobareu amb el Pau o  la Tiffany, que us atendran per allò que necessiteu. Els nostres auxiliars veterinaris, s'encarreguen entre moltes altres tasques, de gestionar les cites, assessorament en quant a medicina preventiva i plans de salut, ajudar-vos a l’hora d’escollir el millor producte per a les vostres mascotes segons les seves necessitats i ajudar al veterinari en el maneig dels pacients.

Després de tot un procés per conformar un equip estable (allò que forma part de la nostra filosofía) ;  actualment treballem en SARPA quatre veterinaris (Teresa Albiñana, Andrea Funes,  Gonzalo Pérez  i Andrea Delgado) i  dos auxiliars veterinaris (Tiffany Fernández  i Pau Vallejo).


   Hem creat  el nostre suro a la sala d'espera, on podreu presumir dels vostres petits. Si ens porteu o envieu una foto seva, la possarem allí per a què tothom pugui veure que són els més macos.


   Gràcies a l'ampliació del sòtan, ara tenim el doble de metres quadrats per als nostres pacients. La  sala de radiologia  i un complet laboratori propi  ens permeten agilitzar molt el procés diagnòstic, vital no solament en situacions d’urgència, sinó també com a mesura preventiva abans de qualsevol cirurgia, assegurant-nos que tot està perfecte abans d’entrar a quiròfan.

   Sempre que realitzem una cirurgia programada, ho fem al matí, per així poder controlar que desperten tranquils i que tot va bé durant el postquirúrgic. Durant aquesta estona, es queden a la sala d’hospitalització, on a part de les típiques gàbies, comptem amb dos boxs de dos metres quadrats on poden estar més còmodes, principalment pensats per a que també els animals grans puguin sentir-se a gust a Sarpa.

Coneix la nostra història: Acerca de...
bottom of page